Wie zijn wij?

Stichting Welmoede is opgericht ter ondersteuning van vrijwilligers op het gebied van voorkoming van schulden in de Nederlandse maatschappij.

Het zit in ons DNA om de armoede in Nederland te bestrijden. Om gezinnen te helpen met hun financiële huishouden en een preventieve, niet stigmatiserende handreiking te doen. Dit doen we door vrijwilligers in de schuldpreventie en schuldhulpverlening in Nederland te ondersteunen. Stichting Welmoede doet dit o.a. door een gratis app aan te bieden waarmee vrijwilligers beter ondersteuning kunnen bieden aan huishoudens die te maken hebben met enige vorm van financiële krapte.

Stichting Welmoede is opgericht met het doel een preventieve bijdrage te leveren ter voorkoming van schulden. Wij hebben geen winstoogmerk en bieden een (gratis) oplossing aan diegenen die het het hardst nodig hebben.

Daarnaast biedt Stichting Welmoede onbeperkt kennis en ondersteuning op het gebied van wet- en regelgeving en deelt de kennis en ervaring van alle vrijwilligers om op persoonlijk vlak cliënten nog beter te kunnen ondersteunen.